Conclusió

Lo que realment creiem que hem aprés en aquest projecte, apart de tots la teoria de les revolucions de Gurb, la estadística, les gràfiques, la historia dels polígons fabriques… A sigut aprendre a treballar amb grup amb un volum de feina molt gran. Amb aixo volem dir que lo que millor hem fet a sigut repartir-nos la feina individualment i després agrupar-la tota per fer un projecte amb la millor informació possible.

Si ens basem amb la teoria del treball em vist tots els canvis que han produït les revolucions des de els segle XIX. La revolució més important que em estudiant considerem que va ser la primera, ja què és la que va convertir un món rural en un món industrial, on es va inventar el vaixell de vapor i el ferrocarril dons invents que van mostrar un canvi molt important. Si avancem 200 anys anem a parar a la segona revolució on es va descobrir el petroli i la electricitat, aquests dos grans canvis van provocar el canvi de vida de molta gent i es va inventar l’avió, la càmera de fotos… Anem a parar a l’any 1983 on s’estableix el primer polígon a Gurb que va ser Mas Galí a partir d’aixo van aparèixer altres com: Can Tarradellas, Chocovic… També van construir les primeres carreteres com la C17, la carretera de Sant Bartomeu… La quarta revolució es la digital, es caracteritza per un conjunt de tecnologies que s’insereix en la societat i cada dia va a més.

En conclusió apart d’apendre treballar en grup repartin la feina, hem pogut fer una ullada totes les revolucions que hi han hagut fins a l’epoca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *